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Subject:  ESR on manufacturing – Sampling on a statistical basis 

    

Question:  
How to define, for the proof test of annex I § 3.2.2, the sampling on a statistical basis for the 
equipment of category I? 

  

Answer:   
The rule of sampling on a statistical basis for the equipment of category I is under the 
responsibility of the manufacturer. This rule can be specified in a harmonised standard. 
 
NOTE: The industrial French practice is, depending of the equipment, to take one equipment over 
200 or "cubic root of n", if n is the number of equipment in the considered batch. 
 
 
 
 
Modifications compared to the previous adopted version: Editorial correction on 2004-09-16. 
 

 

 


