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Subject:  Miscellaneous – Language of the EU declaration of conformity 

    

Question:  In which language must the EU declaration of conformity be written? 

  

Answer:   
PED Article 17 paragraph 2 requires the EU declaration of conformity “shall be translated into the 
language or languages required by the Member State in whose market the pressure equipment or 
assembly is placed or made available on the market”. 
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